BTC koersen info

Sticky Post August 30, 2020 Kelly Jimenez 0 Comments

Het gebruik van BTC’s is exponentieel toegenomen, veroorzaakt door de veranderende macro-fundamentals in de huidige wereld.

Een belangrijk onderdeel van haar aantrekkingskracht is dat BTC, ondanks dat het extreem volatiel is, beter presteerde dan de meeste andere activaklassen in zo’n testende 2020macro-omgeving. Momenteel is Bitcoin tot nu toe 36% gestegen. Bitcoin koers grafieken geven een duidelijk beeld.

Olumide Adesina Olumide Adesina een in Frankrijk geboren Nigeriaan, een beleggingsprofessional bij Nairametrics Financial Advocates, eigenaren van Nairametrics.com. Olumide Adesina is een Certified Investment Trader, met meer dan een decennium ervaring in het handelen in financiële instrumenten, houder van verschillende prestigieuze financiële certificeringen.

Gepubliceerd 2 dagen geleden op 13 juni 2020 Door Olumide Adesina Bitcoin-gebruikers stijgen in Nigeria ondanks Senaat, CBN-campagne ertegen, Beantwoording van de grote Bitcoin-vraag – kopen, verkopen of vasthouden?, Bitcoin bereikt een dieptepunt van 12 maanden, Bitcoin-prijs onder druk, blijft onder de $ 7000, Hoe bescherm je je bitcoin tegen hackers, Bitcoin-walvissen die meer bitcoins verzamelen, wachten op de bullish run

Ondanks dat Bitcoin er niet in geslaagd is om een ​​belangrijk weerstandsniveau te doorbreken, zoals waargenomen sinds begin juni, blijkt uit gegevens van Santiment Research Company dat het aantal BTC-walvissen is blijven stijgen.

Waar Bitcoin kopen?

Sindsdien zijn er ongeveer 67 nieuwe adressen met 100 tot 1.000 BTC aan het netwerk toegevoegd. Bitcoin is de nieuwe trend.

Volgens een rapport van Cointelgraph is het gebruik van BTC’s exponentieel toegenomen, veroorzaakt door de veranderende macro-fundamentals in onze huidige wereld.

De interesse van de consument blijft stijgen, met de groei van diensten zoals de Square cash-app in de VS, een app voor mobiele betalingen die ook de aankoop van Bitcoin mogelijk maakt. Vorige maand kondigde het bedrijf aan dat de Bitcoin-inkomsten met 71% waren gestegen ten opzichte van het voorgaande kwartaal tot $ 306 miljoen, en met maar liefst 367% op jaarbasis.

 

De groei werd toegeschreven aan een toename van het aantal actieve Bitcoin-klanten, evenals een groei van de algemene consumentenvraag. Sterke groei wordt ook verwacht in opkomende markten zoals India, waar recente wijzigingen in de regelgeving ertoe bijdragen dat een enorme consumentenmarkt opengaat voor cryptocurrencies.