Motor theorie halen

Sticky Post September 14, 2020 Kelly Jimenez 0 Comments

We moeten grote beslissingen nemen om het publiek te beschermen in onze nationale strijd tegen COVID-19. Helaas moesten we het testen van stuurprogramma’s tot 3 maanden onderbreken om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

“Het is van vitaal belang dat diegenen die een test nodig hebben, er een kunnen krijgen, dus biedt DVSA tests aan aan diegenen die een kritieke behoefte hebben, zoals de NHS en chauffeurs die goederen leveren in het hele VK. auto theorie voor makkelijk slagen.

“Degenen die de tests hebben geannuleerd, hebben voorrang bij het hervatten van de tests”.

Het nieuws komt als een klap voor degenen die weken of maanden hebben geleerd om te rijden, maar de opschorting van tests zal die personen langer laten oefenen – als rij-instructeurs besluiten door te gaan met werken.

Gevaarherkenning trainer

Transportsecretaris Grant Shapps zei:

‘We moeten grote beslissingen nemen om het publiek te beschermen in onze nationale strijd tegen COVID-19. Helaas moesten we het testen van stuurprogramma’s tot 3 maanden onderbreken om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

DVSA neemt contact op met iedereen met een tijdens deze periode geboekte test om hen te laten weten dat hun test is geannuleerd en dat deze automatisch voor hen opnieuw wordt geboekt. oefenen van gevaarherkenning vragen om te slagen.

“Degenen die de tests hebben geannuleerd, hebben voorrang bij het hervatten van de tests”.

De tests die worden opgeschort omvatten:

Autorijden testen

rijexamens voor vrachtwagens, touringcars en bussen

keurt rij-instructeur (ADI) tests en controles goed

De beslissing zal worden herzien.

Naast het opschorten van rijexamens heeft de DVSA de APK’s voor alle zware vrachtwagens (vrachtwagens) en openbare voertuigen (PSV’s) tot 3 maanden opgeschort.

Alle vrachtwagens en PSV-voertuigen met een APK krijgen tot nader order een certificaat van tijdelijke vrijstelling (CTE) voor 3 maanden.

Voertuigen moeten worden onderhouden, veilig rijden (rijklaar) en werken binnen de voorwaarden van de licentievoorwaarden van de exploitanten.

De afdeling Transport blijft de APK-keuring voor andere voertuigen onder de loep nemen en zal te zijner tijd een update verstrekken.