Online shoppen

Sticky Post August 27, 2020 Kelly Jimenez 0 Comments

Selaine Saxby, roept de kleine winkeliers in Noord-Devon op om deel te nemen aan de wedstrijd voor beste kleine winkels en viert de successen van kleine winkels en de centrale rol die ze spelen in hun lokale gemeenschap, vooral als reactie op Covid-19.

Tosti ijzer online bestellen

Markt- en kuststeden en landelijke dorpen, zoals de onze hier in Noord-Devon, vertrouwen meer dan ooit op kleine onafhankelijke winkels om hun gemeenschap te ondersteunen. Onlangs hebben we gezien dat veel van deze winkels hun best doen om nieuwe diensten aan hun klanten aan te bieden om zich aan te passen aan de veranderende situatie, vaak op eigen kosten, alleen om ervoor te zorgen dat hun klanten de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben. tosti ijzer is goedkoop.

rame>

Online shoppen tips

Winkeliers kunnen hun bedrijf tot en met vrijdag 11 september 2020 nomineren via www.bestsmallshops.co.uk. Een shortlist wordt in oktober bekendgemaakt en de winnaars worden in november bekendgemaakt.

De juryleden zullen op zoek zijn naar bewijs van de ondernemersgeest van een kleine winkel, manieren waarop ze innovatief zijn geweest in hun bedrijf en wat ze hebben gedaan om een ​​blijvende positieve impact op hun gemeenschap te hebben.

De kleine winkels op de shortlist maken dan kans op een van de vijf prijzen, waaronder de nieuw gelanceerde prijs voor kleine winkels als reactie op Covid-19. www.10beste.com heeft leuke aanbiedingen.

Selaine zei: “Noord-Devon heeft een aantal fantastische kleine winkeltjes en die moeten gevierd worden.

Markt- en kuststeden en landelijke dorpen, zoals de onze hier in Noord-Devon, vertrouwen meer dan ooit op kleine onafhankelijke winkels om hun gemeenschap te ondersteunen. Onlangs hebben we gezien dat veel van deze winkels hun best doen om nieuwe diensten aan hun klanten aan te bieden om zich aan te passen aan de veranderende situatie, vaak op eigen kosten, alleen om ervoor te zorgen dat hun klanten de hulp kunnen krijgen die ze nodig hebben